OVER  
SPREKEN
ZINGEN
 
LICHAAM
 
VERBINDING STEM-LICHAAM
 
WORKSHOPS
 
CONTACT
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
  Over  
     
 

Bert Van Puymbroeck (°1992) behaalde in 2015 zijn Bachelor in de Logopedie aan Thomas More Antwerpen. Daarna koos hij ervoor zich te specialiseren als stemtherapeut en stemcoach en volgde hij het Postgraduaat Stem aan dezelfde hogeschool.

Al van kinds af aan werd het duidelijk dat Bert zich wilde bezig houden met "de stem". Theater en zingen zijn sindsdien een constante in zijn leven.

Hij kreeg interesse in logopedie tijdens zijn opleiding Drama-Acteren aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen (AP Hogeschool) waar hij les kreeg van een logopediste om zijn stem en spraak te optimaliseren. Van toen af aan is hij gefascineerd door alles wat met stem te maken heeft.

Bert schoolt zich regelmatig bij omdat hij een kwaliteitsvolle zorg en coaching wil bieden aan zijn cliënten. Zo kwam hij uit op manuele en cranio technieken. De link tussen lichaam en stem is zijn specialisatie geworden.

"Via het lichaam aan de stem werken is werkelijk heel bijzonder."

In 2016 opende hij zijn eigen stempraktijk in Antwerpen waarin cliënten terechtkunnen voor alles wat met de spreek- en zangstem te maken heeft. Ook behandelt hij lichamelijke spanning die niet gelinkt is met stemproblemen via manuele en cranio technieken.


   
     
  MEEST RECENTE OPLEIDINGEN

In 2017 volgde hij:
– Manuele facilitatie technieken bij dysfonie door A. Labaere (logopedist) en D. Vanneste (logopedist)
– Lichtenbergmethode toepassen in de logopedische therapie (M. Grünning)
– Perfecte intonatie en articulatie bij het begeleiden van radio- en televisiepresentatoren (B. Timmermans)
– Vibrant Voice Therapy (G. Leunen)

In 2018 volgde hij of zal hij nog volgen:
– Universal Voice System level two: stemtherapie en stemtraining bij spreken en zingen (Alberto ter Doest)
– Craniosacraal therapie Cranio 1 en 2 (Uplegder Instituut Nederland)

 
 

 

 
home